Bij het koken maken wij vaak gebruik van ingemaakte citroen. Wij kunnen niet zonder! Heel lekker en gezond en zo simpel om te maken….
Bij het koken maken wij vaak gebruik van ingemaakte citroen. Wij kunnen niet zonder! Heel lekker en gezond en zo simpel om te maken….
Ingemaakte citroen komt oorspronkelijk uit de Afrikaanse keuken. Doordat je de citroenen pekelt, geven ze een fris-zure smaak aan allerlei gerechten, bijvoorbeeld lekker bij groentegerechten en soepen. Je kan ze ook in gebak gebruiken of in hartige gerechten. Als je ze gebruikt voor gerechten gebruik je vooral de schil van de citroenen, de pulp haal je eruit. Je kan dan de fijngesneden citroenschillen gebruiken bij allerlei zoete en hartige gerechten. Pekelen oftewel fermenteren, is super gezond en levert een gezonde darmflora op.
Na 4 weken zijn de citroenen te gebruiken.
Wow. Gewoon wow…
WIl je verder gaan met fermenteren? We hebben ook een blog over kimchi; In Zuid-Korea is dit een heel populair gerecht.
Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.
Stel je vraag!"*" geeft vereiste velden aan
Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.