Webwinkel

Consult

Wist je dat Van der Pigge een consultruimte heeft boven de winkel waar we klanten behandelen die een uitgebreider advies nodig hebben? Onze natuurgeneeskundigen Petra Vlieger en Pien Rothuizen zijn allebei al jaren actief als adviseur in onze winkel en als therapeut met een eigen praktijk. Petra Vlieger is darmtherapeut en traumatherapeut. Pien is natuurgeneeskundige en acupuncturist.

In een consult van ongeveer een uur kunnen zij uitgebreid met jou een anamnese afnemen en dieper ingaan op jouw klachten. Ze kunnen aanvullende diagnostische tests aanbevelen van Medivere en de uitslagen interpreteren. Zo kunnen zij tot de bodem uitzoeken wat er speelt bij jou als patiënt.

Daarnaast bieden wij sinds kort ook telefonische consulten aan van een half uur; lees daarover hieronder verder.

Telefonisch spreekuur

Sinds enige tijd bieden wij speciale telefonische spreekuren aan. Je kunt tijdens deze spreekuren bij ons terecht met al je gezondheidsvragen. Denk bijvoorbeeld aan medicijninteracties, vragen over suppletie bij verschillende aandoeningen, wat te doen bij een parasitaire besmetting, vaginale ongemakken, prostaatklachten enz. Deze spreekuren zijn bedoeld voor korte en praktische vragen en adviezen. Soms kan het zijn dat je vraag beter past bij een consult in onze praktijk, dat wordt dan in overleg met de therapeut besloten. Je kunt voor deze spreekuren een afspraak maken met Petra, zij is een van onze therapeuten. Deze telefonisch consulten duren maximaal een half uur en kosten tussen de 25 en 35 euro. Wil je van deze service gebruik maken?

Het werkt zo:

  • Je mag zelf mailen naar consult@vanderpigge.nl om een aanvraag te doen voor een kort consult of het contactformulier invullen
  • De prijs wordt bepaald aan de hand van de lengte van het korte consult (tussen de 25 en 35)
  • Achteraf krijg je de factuur gestuurd via mail

Consult aanvragen

Hier kan een consult worden geboekt met een van onze natuurgeneeskundige therapeuten Petra Vlieger of Pien Rothuizen. Of een aanvraag gedaan worden voor een telefonisch consult van een half uur. Geef bij je aanvraag aan of je belangstelling hebt voor een volledig consult van een uur of een telefonisch consult van een half uur.

Zij zijn geschoold in het interpreteren van aanvullende diagnostiek zoals specialistisch darmonderzoek of bloedonderzoek om tot de kern van het probleem te komen.

 

 

  • Persoonlijk consult aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het is mijn passie om uit te zoeken wat er met een klant aan de hand is
Gratis bezorging (NL) vanaf €49,- Betrouwbaar sinds 1849 Vakkundig advies
Petra V.
Therapeut en consultant

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os