winkel
Webwinkel

Gratis E-books

Kennisdeling staat centraal

Bij ons staat kennisdeling centraal. Daarom bieden we nu kosteloos de mogelijkheid om een E-book te downloaden, met onderwerpen variërend van afvallen tot gezond ouder worden, en zelfs hooikoorts. We geloven in het delen van waardevolle informatie en hebben deze E-books samengesteld om nuttige inzichten te bieden over diverse onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw welzijn. Haal het beste uit deze kennis en start jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven door onze E-books te verkennen.

Alles over de lever

Dit e-book bevat waardevolle informatie over wat je kunt doen om je lever gezond te houden. In de natuurgeneeskunde wordt al heel lang gekeken naar de gezondheid van de lever en de invloed van de lever op de algehele gezondheid. Dit orgaan is een ware multitasker en doet veel stofwisselingsprocessen in één. Ze dirigeert, produceert en transformeert erop los, allemaal terwijl jij dit e-book leest. Wat zijn dan die functies als dirigent, producent en biotransformator? In dit e-book vind je het antwoord op de vraag hoe je lever nou eigenlijk werkt. We kijken naar wat leververvetting inhoudt en hoe dit in onze moderne wereld epidemische vormen aanneemt. We geven je ook de 10 signalen van een belaste lever en nog veel meer!

Afvallen

Het pad naar gewichtsverlies kan een uitdaging zijn, en het is geen wonder dat velen hier moeite mee hebben. Het proces van afvallen kan soms ontmoedigend en ingewikkeld lijken, vooral omdat we vaak verkeerde methoden en benaderingen hanteren. Daarnaast worstelt onze innerlijke motivatie soms met het idee van gewichtsverlies, wat het tot een lastige onderneming maakt. Dit E-book onthult niet alleen dit obstakel, maar biedt ook inzichten in het anders organiseren van maaltijden, waarbij gewichtsverlies een secundair doel wordt. Verder beantwoorden we de vraag of het tellen van calorieën wel zinvol is. Als afsluiting delen we een tip voor het bereiken van een zelfverzekerd lichaam, ongeacht het seizoen.

E-books schrijven is een team inspanning

Staat je onderwerp er niet tussen, houd dan onze nieuwsbrief in de gaten!

Schrijf je in
Wij versturen eens per week een nieuwsbrief
roseline
Roseline
Winkelmedewerker en therapeut

Hooikoorts

Hooikoorts kan het plezier van buiten zijn in het lentezonnetje behoorlijk bederven. Gelukkig zijn er effectieve natuurlijke remedies beschikbaar die jou straks weer volop van de lentetijd kunnen laten genieten. Dit E-book geeft een dieper inzicht in hooikoorts en biedt praktische benaderingen om ermee om te gaan, zodat je binnenkort weer zorgeloos kunt genieten van de buitenlucht en het lenteweer.

Darmgezondheid

Dit e-book bevat waardevolle informatie over wat je kunt doen voor een betere darmfunctie.

In de natuurgeneeskunde wordt al heel lang gekeken naar de gezondheid van de darmen en de invloed hiervan op de algehele gezondheid. In de moderne medische wetenschap wordt inmiddels steeds meer wetenschappelijk onderbouwd waarom bepaalde ziektes ontstaan vanuit de darmen. Je voeding en darmflora spelen hierbij een essentiële rol.

In dit e-book vind je onze blogs over hoe je gezonde darmen krijgt, wat de rol van pre- en probiotica is. Waarom probiotica soms niet werkt, wat de invloed van stress is op je darmen, en wat je ontlasting je vertelt over je darmgezondheid.

We hopen dat dit e-book je verder helpt in jouw zoektocht voor een optimale gezondheid!

Mocht je ernstige darmproblemen hebben waar je niet uitkomt, dan is er uiteraard de optie voor aanvullend advies in onze winkel. We bieden tevens de mogelijkheid voor een consult met een van onze natuurgeneeskundigen.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os