winkel
Webwinkel

Zo krijg je de perfecte Bikini Body

Hoe krijg je de perfecte bikini body? Iedere zomer is het weer de vraag: hoe maak je jezelf strandklaar en ga je zelfverzekerd en stralend genieten van zon, zee en strand? Het internet barst van de tips, van sportschool tot crashdieet tot last minute sapvastenkuur. Maar wat werkt er nou écht? Pigge is al 172 jaar dé kennisexpert op natuurgeneeskundig gebied, en wij hebben dé tip die écht werkt. Gegarandeerd.

Volg deze stappen voor de perfecte bikini body:

Trek een bikini aan.

Ga naar het strand.

Voilà.

Want we lijken te zijn vergeten: het perfecte lichaam is een gezond lichaam. En een gezond lichaam kan alle vormen hebben onder de zon.

Je lichaam is een microcosmos vol geheimen. Een weerspiegeling van het universum. Want de natuurwetten, die gelden ook voor ons (ja effe kappen nou met die zwaartekrachtgrappen, ik probeer een punt te maken). Wij zijn puur natuur, en zo zijn we ook bedoeld. In ons is om ons. Om ons is in ons.

Breng daarom je liefdevolle aandacht naar je gezonde, natuurlijke lijf. Zie hoe wonderlijk en wijs je lichaam is. Wat het je te zeggen heeft. De stralende kinderen die je misschien wel voort hebt mogen brengen. De liefde die je hebt mogen delen. Pure magie!

Dus herstel je eigenwaarde in ere. Respecteer je lichaam, hef twee fiere middelvingers naar dat knaagstemmetje in je kop en vier je eigen vorm!

Ik wens je een zorgeloze zomer vol gezelligheid, echtheid en warme oprechtheid. Proost!

Wil je nog meer motivatie? Lees dan mijn blog over ‘dood aan de dieetcultuur’. 

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os