Pigge smikkelt. Deze ge-wel-di-ge brownie moet je een keer gemaakt hebben. En héél erg Pigge-proof, want suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij… Geknipt voor de ware healthfreak dus (en dat zijn wij!).
Het originele recept komt van onze oud collega Stephanie – ere wie ere toekomt! Je maakt ‘m werkelijk in een handomdraai – ik hoop dat jij ‘m net zo lekker vindt als wij!
De Beste Guilt Free Brownies Ooit!

Voor De Beste Guilt Free Brownies Ooit heb je nodig:
250 gram geweekte gedroogde dadels
100 gram amandelmeel
75 gram rauwe cacaopoeder
100 gram geraspte rauwe courgette
2 eieren
200 gram kokosolie
2 theelepels wijnsteenbakpoeder
Snufje zout
Bakpapier
Zo maak je ze
- Smelt de kokosolie in een pannetje.
- Doe de dadels, gesmolten kokosolie en eieren samen in de keukenmachine en blend het tot smeuïge massa.
- Voeg het amandelmeel, de cacaopoeder, een snuf zout en het wijnsteenbakpoeder toe en blend opnieuw.
- Doe het mengsel over in een kom en meng er met de hand de geraspte courgette doorheen.
- Vet een ovenschaal of bakblik in met wat olie en bekleed het met bakpapier.
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de ovenschaal en bak de brownie in de oven op een rooster in 30 minuten gaar op 180 graden.
- Zet de oven op een kiertje en laat de brownie in de oven afkoelen. Haal ‘m er daarna uit om volledig af te koelen.
Genieten!
"*" geeft vereiste velden aan