Het goede van toen,
met het beste van nu

 • Spier- en gewrichtsbalsem

We staan klaar om jou te helpen met gezonde, natuurlijke producten

Kom voor uitgebreid advies langs in onze winkel in Haarlem.

Webwinkel
Actueel/thema

Botanische wandeling in Zuid-Kennemerland koevlak 12 Juli

Wandel je mee op een van Merlijns Botanische wandelingen in de prachtige omgeving van Haarlem? Er zijn nu 3 data bekend voor 2024. De eerste wandeling is 7 juni (uitverkocht). Volgende data zullen zijn 12 juli Koevlak en 16 augustus Grote Hout.

Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten.

 

 

 

 • botanische wandeling koevlak
  12,50

  Botanische wandeling in Zuid-Kennemerland Koevlak 12 juli

  Wil je meer weten over wat er groeit en waarom het juist daar groeit? Wil je weten hoe planten zich beschermen tegen vraat? Dan is deze wandeling je op het lijf geschreven! In deze wandeling komen hagedissen voor. Als je geluk hebt (de gids heeft in 5 wandelingen 2 keer een hazelworm en 1 keer…

  Lees meer
  In winkelwagen +
 • Kim, een vaste klant bij Van der Pigge
  Niet alleen de service is goed, ook de huismiddelen van, van der Pigge zijn goed. Ik koop al vele jaren bij hen en ben nog nooit teleurgesteld geweest.
  Wij delen onze kennis graag

  Download één van onze gratis E-books!

  Bij ons staat kennisdeling centraal. Daarom bieden we nu kosteloos de mogelijkheid om een E-book te downloaden, met onderwerpen variërend van afvallen tot gezond ouder worden, en zelfs hooikoorts. We geloven in het delen van waardevolle informatie en hebben deze E-books samengesteld om nuttige inzichten te bieden over diverse onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw welzijn. Haal het beste uit deze kennis en start jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven door onze E-books te verkennen.

  Wist je dat we ook cadeaukaarten hebben?

  Onze cadeaukaarten zijn zowel te besteden in onze webshop als onze winkel!

  Ben je arts, therapeut, schoonheidsspecialist of retailer

  Laten we samenwerken aan natuurlijke gezondheid! Als professional kun je met je bedrijfsgegevens en KvK- nummer een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen.

  Laten we samenwerken aan natuurlijke gezondheid!

  Kijk voor onze producten in onze webshop

  Voor professionals
  Sophie van Os
  Bedrijfsleider winkel

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Eén keer per week updates en aanbiedingen in je mailbox!

  Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

  Margreet: enthousiaste nieuwsbrieflezeres
  Ik ben altijd blij met de nieuwsbrieven van jullie. Omdat er altijd goede informatie in staat die nuttig is. Bewust al een hele tijd een andere kant op bewegen, die, wat ik ervaar, steeds meer mensen bereikt. Omdat er heel veel wordt gedeeld, op allerlei manieren. En daar wordt ik ook weer blij van en deel ook weer net zo hard mee. (Trustpilot)

  Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

  Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

  De Groene Os