Webwinkel

Leefstijl

Consulten op afspraak

Natuurgeneeskundige specialist

Heb je ingewikkelde of langdurige klachten waar meer tijd voor nodig is? Er kan een afspraak worden geboekt met onze natuurgeneeskundig therapeut en kinesioloog Petra Vlieger.

Hiervoor kan je mailen naar consult@vanderpigge.nl

Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen.

Onze therapeut heeft een gedegen opleiding gevolgd in diverse disciplines in de natuurgeneeskunde. Daarnaast is zij geschoold in het interpreteren van aanvullende diagnostiek zoals specialistisch darmonderzoek of bloedonderzoek om tot de kern van het probleem te komen.

Overgangsspecialist

Heb je ernstige overgangsklachten waar je erg mee zit? Je kan hier een afspraak boeken met onze overgangsspecialist Donalda Westland die je kan helpen met overgangsklachten. Na de aankoop van het consult zal zij contact met je opnemen.

 • 75

  Consult bij overgangsklachten op afspraak

  Boek nu jouw persoonlijke, op maat gemaakte consult met onze overgangsspecialist Donalda
  Lees meer
  In winkelwagen +
 • Wij delen onze kennis graag

  Download één van onze gratis E-books!

  Bij ons staat kennisdeling centraal. Daarom bieden we nu kosteloos de mogelijkheid om een E-book te downloaden, met onderwerpen variërend van afvallen tot gezond ouder worden, en zelfs hooikoorts. We geloven in het delen van waardevolle informatie en hebben deze E-books samengesteld om nuttige inzichten te bieden over diverse onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw welzijn. Haal het beste uit deze kennis en start jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven door onze E-books te verkennen.

  Bij van der Pigge focussen wij op gezond leven

  Naast onze producten doen we ook meer rond om leefstijl, consulten, wandelingen, events

  Bekijk hier al onze events, wandelingen, cursussen

  Maak je eigen DIY-anti-tekenspray

  Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

  Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

  De Groene Os