Webwinkel

Gezond ouder worden – E-book

Gratis E-book: Gezond ouder worden

Het aantal chronische aandoeningen neemt met rasse schreden toe na je 50ste of 60ste, net als het medicijngebruik. De huidige generatie actieve ouderen staat bewust in het leven. Men wordt steeds kritischer op de voorgeschreven middelen van de dokter. Je wilt je informeren over wat je zelf kunt doen om zo min mogelijk medicatie te gebruiken. En hoe je de bijwerkingen daarvan kunt vermijden.
Wij hebben in dit e-book geprobeerd om een aantal veelvoorkomende kwalen toe te lichten met tips en weetjes. We kijken naar bewegingsaandoeningen, de overgang voor vrouwen en de prostaat voor mannen. Uiteraard belichten we ook andere veelvoorkomende problemen zoals cholesterol, dementie en een trage schildklier. En omdat het medicijngebruik vaak toeneemt, informeren we je over de interacties tussen voeding, supplementen en medicijnen. Want iedereen wil graag gezond ouder worden.

Meld je aan en download direct ons nieuwe E-book!

  • Download formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os