Webwinkel

Heb je onze klantenpas al?

Wist je dat Van der Pigge ook een klantenpas heeft voor vaste klanten? Klantenpashouders hebben bij ons een streepje voor, want onze klantenpas geeft veel voordeel in de winkel! Met de pas spaar je automatisch punten op jouw aankopen in de winkel.

 

Voor iedere euro die je besteedt krijgt je een punt; zo spaar je snel automatisch een puntensaldo bij elkaar. Vanaf 100 punten kan je jouw korting vervolgens verzilveren:

Een saldo van 100 punten geeft €5,= korting

Een saldo van 200 punten geeft €10,= korting

Een saldo van 500 punten geeft €25,= korting

Een saldo van 1000 punten geeft €50,= korting

Je kan tot maximaal 1000 punten sparen, daarna moeten deze worden verzilverd en kan je opnieuw punten sparen.

Je kan jouw klantenpas bij jouw eerstvolgende bezoek in de winkel aanvragen en ophalen. Je kan alleen punten sparen op aankopen die je ophaalt in de winkel.

De klantenpas is helemaal gratis. Als je je opgeeft, houden wij je als eerste op de hoogte van nieuwtjes, events en leuke bijzondere aanbiedingen via onze wekelijkse nieuwsbrief speciaal over alle nieuwigheden uit onze winkel!

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os