winkel
Webwinkel

Slapen – E-book

Slaapproblemen; wie heeft er niet op zijn tijd last van? Als je niet slaapt – of te weinig slaapt – besef je al snel hoe vervelend dat is en hoe ondermijnend dit werkt. Slapen is van levensbelang voor je herstel en verwerking van de dag. Als je niet slaapt heb je al snel het gevoel dat je je niet meer kunt concentreren, prikkelbaar en emotioneel wordt.

Daarom dit speciale e-book waarin we uitleggen wat slaapproblemen zijn, maar ook wat je kunt doen om de slaap weer te bevorderen. Hoe doorbreek je het niet kunnen slapen, wat is de rol van melatonine en wat kun je het beste eten om beter te slapen? We kijken wat snurken inhoudt en geven tips wat je eraan kunt doen. Daarnaast zetten we uiteen welke etherische oliën en kruiden kunnen helpen om de slaap te bevorderen.

Mocht je ernstige slaapproblemen hebben waar je niet uitkomt, dan is er uiteraard de optie voor aanvullend advies in onze winkel en bieden we de mogelijkheid voor een consult met een van onze natuurgeneeskundigen.

Meld je aan en download ons nieuwe E-book!

  • Download formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os