Webwinkel

Van der Pigge is vandaag 170 geworden

Hier begon het allemaal mee. Een aankondiging in de krant dat Antonie Johannes van der Pigge (onze voorvader) een ‘affaire’ in Droogerijen en Verfwaren opende in de Gierstraat. En daar zitten we nu nog. 170 jaar verder. De winkel heeft de stad om zich heen zien veranderen en veranderde zelf mee, ook al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen als je bij ons binnenloopt.

De geschiedenis van ons bedrijf is bijzonder, maar het meest bijzondere is dat wij al 170 jaar het vertrouwen van onze klanten hebben. Onze kleine, antieke winkel hoort onlosmakelijk bij Haarlem en van heinde en verre weten mensen ons hier te vinden. Wij zullen hier altijd blijven. Waarom? Omdat we geloven dat we wat te bieden hebben aan de inwoners van Haarlem (en aan de rest van het land via onze nieuwe webshop). Wil je het hele verhaal over de 170-jarige lezen, dan kan dat hier.

Vandaag is het feest, maar morgen zijn we gewoon weer voor je open en staan we klaar voor een onafhankelijk, persoonlijk advies of een puntzakje drop. En achter de schermen gaan we door met nieuwe plannen maken. Net als alle vijf generaties voor ons.

We hebben natuurlijk ook een cadeautje voor onze klanten die in de winkel komen. Bij besteding vanaf 17 euro krijg je deze hele week 170 cent korting. Zomaar, hoef je verder niets voor te doen. En voor de klanten die uitsluitend onze webshop bezoeken is er een korting van 15%.

De acties zijn geldig van maandag 4 maart t/m zaterdag 9 maart 2019

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os