Webwinkel

In de winkel! Februari-editie

Welkom in ons blog met winkelnieuwtjes voor februari! Hier in de webshop vind je alleen producten van ons eigen merk Van der Pigge, maar in onze winkel in Haarlem hebben we een uitgebreid assortiment met nog veel meer merken. We hebben niet alleen van alles op het gebied van kruiden, specerijen, theeën en supplementen, maar ook een ruim assortiment verzorgingsproducten en low-waste-producten.

Je vindt hieronder de nieuwste wetenswaardigheden uit de winkel, het laatste nieuws staat altijd bovenaan.

Kom je een product tegen dat je zou willen kopen, maar kan je niet naar de winkel komen? Bel ons dan op 023 531 2454 of gebruik ons bestelformulier. Je kunt hierin alle producten opschrijven die je wilt bestellen, en ook kiezen of je eerst een offerte wilt ontvangen. Als je de bestelling hebt doorgestuurd, ontvang je altijd per mail een kopie, zo weet je dat je bestelling goed bij ons is aangekomen.

Als je bestelling in behandeling wordt genomen krijg je een mailtje van onze afdeling verzendingen. Is een product langere tijd niet op voorraad, dan nemen we altijd contact met je op. Als je bestelling de deur uitgaat, ontvang je per e-mail een track&trace-code van PostNL. Ook de factuur ontvang je per e-mail.

Wilder Land

De (on)kruiden thee van Wilder Land is binnen gekomen!

Wilder Land heeft een ontzettend goed verhaal én lekkere theetjes. Het is opgericht door twee Nederlandse mannen die met (on)kruidenthee de Nederlandse biodiversiteit willen herstellen.

Zij realiseerden zich dat veel kruidenthee uit het buitenland komt, terwijl veel van de planten ook gewoon in Nederland kunnen groeien. Daarnaast is in Nederland de biodiversiteit bedreigd en hebben boeren 65% van het landoppervlak in bezit. Met die boeren werkt Wilder Land samen. Ze zaaien de stroken naast akkers en weilanden in met (on)kruid. De (on)kruiden worden niet bespoten. De helft hiervan oogsten ze voor de thee, de andere helft blijft staan voor bijen en ander leven. Een pracht combinatie!

Van de kruiden maken ze heerlijke combinaties, met tot de verbeelding sprekende namen.

  • F***ing* Fris Blend (waarmee ze natuurlijk Feeling Fris bedoelen!), een frisse mix met o.a. kruizemunt en korenbloem.
  • Off-black Blend, doet denken aan zwarte thee, robuust met wilgenroosje en walnootblad.
  • Offline Blend, een bloemige zoete mix met o.a. lindebloesem en karwij.
  • (On)groen Blend, doet denken aan groene thee. Licht van smaak met o.a. hennep en goudsbloem.
  • Opkicker Blend, een kruidig zoete mix met o.a. paardenbloem en venkel.
  • Special: Holy Smokey Blend, een fris rokerige mix met o.a. gerookt berkenblad en munt.

De verpakkingen van Wilder Land zijn gemaakt van composteerbaar materiaal en kunnen in de GFT-bak (het is nog niet geschikt voor thuis composteren). We hebben zowel doosjes met 20 theezakjes (€4,99) als zakjes met 40 gram losse thee (ook €4,99).

Weleda Granaatappel

Ook in de winkel: Weleda heeft weer een fijne actie. Dit keer met hun Granaatappel producten. Bij aankoop van producten uit de Granaatappellijn (t.w.v. minimaal €9,95) krijg je een Granaatappel Handcrème (t.w.v. €8,99) cadeau. De actie geldt tot en met 13 maart.

Hauschka display op de toonbank

Dr. Hauschka limited edition

Dr. Hauschka heeft een mooie limited-edition uitgebracht. Ze hebben drie topproducten voor een stralende teint bij elkaar in een mooi meeneemzakje gedaan: een kwast en een compact-verpakking met Colour Correcting Powder (kleur 00), Bronzing Powder (kleur 01) en Highlighter (kleur 01). Je koopt zo’n mooi setje voor €31,50.

Assortimentsnieuws

We zijn continu bezig om ons winkelassortiment uit te breiden.

Het assortiment van Volatile gaan we uitbreiden. We hebben nu al een klein rijtje etherische oliën van Volatile in de zijkamer, maar dat worden er flink meer. Onder andere een deel van hun nieuwe ‘Zorglijn’ komt erbij. De Zorglijn bestaat uit mooie composities met namen als ‘Beschermd & Geborgen’, ‘Focus’, ‘Veilig & Warm’ en ‘Waardig & Geëerd’. Ook een aantal andere mixen zullen we opnemen, zoals ‘1001 Nacht’.

Je leest het op onze sociale-media-kanalen, in de winkelnieuwsbrief en natuurlijk in dit blog zodra we deze mooie producten in de winkel hebben!

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os