Webwinkel

De 10 beste redenen voor een nieuwjaarsduik met Pigge!

Heb je het al gehoord? Van der Pigge doet op 1 januari 2019 voor het eerst mee aan de nieuwjaarsduik! Maar waarom dan, vraag je je misschien af? Nou, omdat ons dat superleuk lijkt. En omdat wij vinden dat het bij ons past: door ons in november en december goed voor te bereiden, komen we die duik door, zonder kleerscheuren of verkoudheid achteraf. En jij kan ook meedoen! Maar waarom zou je eigenlijk meedoen aan een nieuwjaarsduik en aan die van ons in het bijzonder?

We hebben de 10 beste redenen op een rijtje gezet


Je bent nieuwsgierig
, wilde altijd al eens meedoen aan de nieuwjaarsduik, maar hebt tot nu toe de stap nog niet gezet. Dit is je kans.

Meedoen aan de duik geeft je iets om naartoe te werken. Misschien wilde je bijvoorbeeld altijd al fitter worden of in de winter aan je weerstand werken. Meedoen aan de duik geeft je een duidelijk moment om naar toe te werken. Je hebt nu nog een dikke maand om de stappen te zetten die voor jou nodig zijn om mee te doen. Kwakkel je normaal in november met loopneuzen en worstel je met vermoeidheid? Of ben je bang dat je in januari een flinke griep oploopt? Dat gaan we omdraaien!

De nieuwjaarsduik is bij uitstek geschikt om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe te beginnen. Je spoelt het oude letterlijk van je af (dus tellen die oliebollen en champagne van oudejaarsavond ook niet meer!) en je komt als herboren het water weer uit. Zeker als je dit fysieke proces combineert met bijvoorbeeld mindfulness-oefeningen of een lijstje persoonlijke voornemens, is het de perfecte manier om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Het is traditie! Er wordt in Nederland al 58 jaar het nieuwe jaar ingedoken en in Canada begonnen ze zelfs al in 1920! (We hebben over de oorsprong van de nieuwjaarsduik al een blog voor je geschreven). En sterker nog, dit jaar ben je bij het begin van een nieuwe traditie, hoe leuk is het als je kunt zeggen dat je bij de allereerste Pigge Nieuwjaarsduik was!

Je krijgt begeleiding. Als je mee doet aan de Pigge Nieuwjaarsduik krijg je niet alleen de warming-up op het strand en het toezicht van de reddingsbrigade op de dag zelf, maar ook begeleiding naar de duik toe. Wekelijks ontvang je een nieuwsbrief met informatie over hoe je je weerstand kunt opbouwen, hoe je fitter kunt worden of hoe je je lijf kunt reinigen. Ook is er een Facebookgroep voor al je vragen en tips en krijg je korting op geselecteerde producten in de winkel. Als dat geen voorbereiding is!

We doen het samen en daar doen wij mensen het goed op. Door samen dingen te doen kun je je als individu verder ontwikkelen en voel je je meer verbonden met elkaar. Daar worden mensen (over het algemeen) blij van en wie wil 2019 nu niet blij beginnen?

Stiekem zijn we allemaal een beetje brak van nieuwjaarsavond. Brak in de breedste zin van het woord; de een heeft een kater, de ander is gewoon moe van een drukke avond, een derde is misschien onder de indruk van het hele wisselen van een jaar, wat de reden ook is, we willen bijna allemaal even bijkomen van de 31e. En daar gaan we je dus bij helpen! Een frisse duik is een ideale manier om wakker te worden en weer een fris koppie te krijgen.

Over dat frisse koppie gesproken, bij wie moet jij allemaal langs op 1 of 2 januari? (Schoon)ouder(s), oma’s en opa’s, de tante met haar stukje slagroomtaart, je goeie vriend die de borrel al klaar heeft staan. Bij tante op de bank gaat nét even wat lekkerder als je goed schoongespoeld bent van de duik bij Bloemendaal aan Zee. Je hebt gelijk een goed gespreksonderwerp paraat.

Kijk die duik, dat is allemaal best leuk en zo, denk je misschien. Maar ik wil die spier- en gewrichtsbalsem nou wel eens aan den eigen lijve ondervinden. Of misschien wil je juist al heel lang onze nieuwe multivitamine proberen (ja, die hebben we sinds een paar maanden). En jij kan die met korting krijgen. Voor de deelnemers aan de duik zijn er door ons geselecteerde producten met korting te koop in de winkel. Producten die je kunnen steunen bij het behalen en behouden van meer energie, een betere weerstand of een schoner lijf.

En natuurlijk is daar ook die onweerstaanbare, one and only, Pigge-muts die je er zomaar bij krijgt!

Ja, ik ga ervoor en schrijf me in

Om je in te schrijven, kun je kiezen uit twee inschrijfpakketten. Als je het uitgebreide pakket kiest, krijg je onder andere een pot Multi Balans, een pot Balsem van de Hoop, een Pigge-muts, de nieuwsbrieven en toegang tot de Facebookgroep. Kies je het kleinere inschrijfpakket, dan krijg je er geen producten bij. Hieronder staan beide pakketten nog eens uitgebreid beschreven.

Zie jij het al voor je? 1 januari 2019, 13.55 uur, bijna tijd!

Je denkt terug aan het jaar dat achter je ligt, de negatieve dingen die je achter je laat, de positieve ontwikkelingen die je meeneemt.

Om je heen bekende en onbekende gezichten, iedereen met hetzelfde doel: de Noordzee in! Voor de eerste of zoveelste keer.

En daar ga je dan!

Ben je enthousiast geworden? Kom dan langs in de winkel om je in te schrijven en je pakket mee te nemen, of schrijf je in via de webshop. De producten zullen dan voor je worden klaargelegd in de winkel.

Ja, ik ga ervoor en schrijf me in!

Voor €40,00 krijg je dit uitgebreide pakket

 • Van der Pigge’s Multi Balans
 • de groene Pigge-muts (waar we apetrots op zijn!)

 • 2 maanden lang wekelijks een speciale Pigge Nieuw(jaar)sbrief
 • de inschrijving aan de officiële Nieuwjaarsduik bij Bloemendaal aan Zee
 • begeleiding bij: reinigen, weerstand opbouwen en fitter worden
 •  detoxrecepten
 • sport- en lifestyletools
 • verzorgingstips
 • toegang tot de speciale Pigge’s Nieuwjaarsduik Community op Facebook, waar je prangende vragen kan stellen, motivatie met elkaar deelt en tips en tricks kan bekijken
 • t/m 31 december 20% korting op speciaal voor dit stappenplan geselecteerde Pigge-producten
 • toegang tot de sauna van strandtent San Blas op de dag van de duik
 • én een gevulde goodiebag op de dag van de duik

Voor €17,50 krijg je dit kleinere basispakket

 • de groene Pigge-muts (waar we apetrots op zijn!)

 • 2 maanden lang wekelijks een speciale Pigge Nieuw(jaar)sbrief
 • de inschrijving aan de officiële Nieuwjaarsduik bij Bloemendaal aan Zee
 • begeleiding bij: reinigen, weerstand opbouwen en fitter worden
 •  detoxrecepten
 • sport- en lifestyletools
 • verzorgingstips
 • toegang tot de speciale Pigge’s Nieuwjaarsduik Community op Facebook, waar je prangende vragen kan stellen, motivatie met elkaar deelt en tips en tricks kan bekijken
 • t/m 31 december 20% korting op speciaal voor dit stappenplan geselecteerde Pigge-producten
 • toegang tot de sauna van strandtent San Blas op de dag van de duik
 • én een gevulde goodiebag op de dag van de duik

Ja, ik ga ervoor en schrijf me in!

Hoe, wat en waar in het kort

1 januari 2019
14:00 uur
1e Pigge Nieuwjaarsduik!
Bloemendaal aan Zee*

€40,00 voor inschrijving incl. basispakket met Multi Balans
€17,50 voor inschrijving incl. klein basispakket, zonder producten

* De informatie over waar en hoe laat we precies verzamelen krijg je na aanmelding.

We staan te springen om met jou het nieuwe jaar in te duiken!

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van der Pigge is verbonden met haar zusterbedrijf De Groene Os

Zij maken de beste natuurgeneeskundige middelen voor je geliefde dier. Oerkracht uit de natuur voor grote en kleine huisdieren.

De Groene Os